Όλα τα προϊόντα Siesta Exclusive

Ο οίκος ιδρύθηκε το 1987 στην Κωνσταντινούπολη. Στόχος του η ικανοποίηση πελατών σε διεθνές επίπεδο με έπιπλα ποιότητας, με ιδιαίτερο design και συγχρόνως λειτουργικά & εύχρηστα.

Παρακολουθώντας με προσοχή τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς έχει επιτύχει μία σημαντική ανάπτυξη με σταθερούς ρυθμούς, επιτυγχάνοντας να παράγει προϊόντα ποιότητας σε σύντομους χρόνους με ανταγωνιστικές τιμές. Στη γκάμα του υπάρχουν καθίσματα, τραπέζια, σκαμπώ & φωτιστικά ιδανικά για επαγγελματική χρήση. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το βιομηχανικό rattan με μεγάλη επιτυχία.

Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι το πολυπροπυλένιο, το fiberglass, το διάφανο polycarbonate & το γυαλιστερό PA6 nylon, υλικά με ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά, που δίνουν στα προϊόντα ασύγκριτη ποιότητα και αντοχή. Πολλά από τα είδη του είναι πιστοποιημένα από το Ινστιτούτο CATAS.

legend
Available
Καρέκλες

Καρέκλα πλαστική CAPRI

Siesta Exclusive
99924
59,00 €
Οι "μικρές" του διαστάσεις δεν περιορίζουν την άνεση, που προσφέρει το κάθισμα αυτό του SIESTA.
legend
Available
Ξαπλώστρες

Ξαπλώστρα PACIFIC

Siesta Exclusive
99731
199,00 €
Επαγγελματική ξαπλώστρα πιστοποιημένη από το ινστιτούτο CATAS. Κατασκευασμένη με μέσα και υλικά τελευταίας τεχνολογίας, δημιουργεί αίσθηση με την κομψή γραμμή της.
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-2 από σύνολο 2
Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα σας
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσομε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησής σας στο site μας.
Συνεχίζοντας στο site μας, αποδέχεστε την πολιτική μας αυτή.