Λάθος στην παραγγελία

Αν με υπαιτιότητα της εταιρείας μας αποσταλεί άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 10 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου ή της απόδειξης. Κατόπιν της παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος, προχωράμε στην αποστολή του προϊόντος που είχατε παραγγείλει ή στην επιστροφή της αξίας του εντός 7 εργάσιμων ημερών σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας κοινοποιήσετε. Η επιστροφή προϊόντος σε αυτή την περίπτωση γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.

Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος πραγματοποιείται εντός 10 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου ή της απόδειξης. Εφόσον διαπιστώσουμε ότι πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν, προχωράμε στην αντικατάστασή του ή στην επιστροφή της αξίας του εντός 7 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του στην εταιρεία μας σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας κοινοποιήσετε. Η επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.

Σε κάθε περίπτωση

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία και στην κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν. Κατόπιν του ελέγχου των επιστρεφόμενων προϊόντων, προχωράμε είτε σε αντικατάσταση, είτε σε επιστροφή χρημάτων.

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα σας
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσομε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησής σας στο site μας.
Συνεχίζοντας στο site μας, αποδέχεστε την πολιτική μας αυτή.